Het grote voordeel van het hebben van een tweede-hands-boeken-winkel is dat ik alle boeken eerst zelf kan lezen. In theorie tenminste. Ik kan het niet meer bijhouden. Maar... ik doe mijn best. De spellen zijn natuurlijk nieuw. Maar toch probeer ik er zoveel mogelijk te spelen. Nu de winkel gesloten is wil ik jullie toch graag laten zien wat je zou kunnen bestellen (om af te halen of te laten bezorgen) en daarom tref je hier nu niet alleen maar spellen en boeken aan. Ik zal de komende dagen proberen zo veel mogelijk foto's te maken en hier te plaatsen.


Hoofd in de Wolken & Voeten in de Aarde

Oké, het is een tweede-hands-boeken winkel. Maar soms kom je een boek tegen waarop je niet wilt wachten tot het tweede-hands is. Dit is er zo een. Hoofd in de Wolken & Voeten in de Aarde van Yvonne Vrijhof. 

Nieuw te koop, en nog gesigneerd ook!

KeyForge

KeyForge! Een uniek kaartspel voor twee personen. En uniek is letterlijk bedoeld. Ieder speelt met zijn/haar eigen kaartendeck, en geen enkel deck is gelijk! Een erg fijn en mooi spel.

Love Letter

Eén van mijn favoriete spellen. Te spelen met 2 tot 4 spelers en is voor al die hoeveel heden leuk. 16 kaarten slechts en toch verveelt het nooit. Het bevat ook alle elementen; geluk, tactiek en bluf. Gemakkelijk mee te nemen ook in dat mooie tasje. En Oeps! Nu ik de foto zie zie ik ook dat ik het al een tijdje verkeerd speel:)

Nieuwsgierig? Ik speel graag een paar rondjes met je mee. Het is een spel wat altijd tot de speelstapel behoort.

Gloomhaven

De pakjesbezorger klaagt wel vaker dat hij hier altijd zo zwaar moet tillen. Deze keer absoluut terecht. Een enorme doos, tjokvol figuurtjes, kaarten, speelborden, tokens enz. 

Een cooperatief spel wat je zelfs in je eentje kunt spelen, maximaal 4. Natuurlijk zitten er ook spelregels bij, maar om het gemakkelijker te maken ook een linkje naar een video. 

Het duurste spel wat ik heb, maar je krijgt er wel wat voor. 

(Nog) niet gespeeld.

Escape - Big Box

En ja, ik hou van grote volle dozen. Dit spel duurt maar 10 minuten, maar wat een spannende 10 minuten. Maximaal 6 spelers, en ook deze kun je alleen spelen. Je moet samenwerken om uit de tempel te ontsnappen en dat doe je op een spannend muziekje. CD bijgevoegd en als je geen CD-speler meer hebt geen probleem, want de soundtrack is ook te downloaden. De basis is al enorm spannend en er zitten stapels uitbreidingen bij om het nog spannender te maken. Aanrader!