Er vinden bij ons regelmatig leuke activiteiten plaats

Sommigen op een vaste dag en vast tijdstip, andere incidenteel. Check de agenda voor de precieze data.


Workshop Trancereizen

Wil je weten wat een trancereis is? Wil je weten hoe je in contact kunt komen met de spiritwereld en hoe je begeleiding en inzichten kunt ontvangen om te gebruiken in de mondaine wereld?

 In deze workshop krijg je algemene informatie over hoe je zelf op trancereis kunt en maak je twee heel verschillende reizen om mee te oefenen. We maken een reis naar je krachtdier en een reis door de chakra’s. De eerste geeft je een spirituele begeleider waar je thuis ook mee kunt werken en de tweede geeft je informatie over je eigen lichaam en persoon. 

Er is meer dan voldoende ruimte om jouw eigen ervaringen te bespreken en te leren van anderen. De trancereizen worden begeleidt door de sjamanendrum en digeridoo.

Kom meedoen en ontdek de kennis waarvan je niet wist dat je deze in je had!

De workshop wordt gegeven door Petra en begeleid door wwwWim.

Vrijdag 19 oktober, van 19:30 tot 21:00 uur, de deur gaat om 19:00 uur open.

Het kost EUR 15, inclusief koffie/thee en iets lekkers.

Reserveren is nodig: info@degroenegodin.nl of 023-551 7035. Maximaal 8 deelnemers.

Concert Wendy Rule

Een keer per jaar komt zij voor een optreden naar Nederland. Een prachtige vrouw, met een prachtige stem. We zijn er zeer trots op dat zij onze locatie heeft gekozen na het (tijdelijk) uitvallen van "Ons Ding". 

"Blurring the line between music, theater and ritual, visionary songstress Wendy Rule weaves her ambient mystical folk songs along magical paths of story telling..."

Omdat het concert om 17:00 uur begint serveren wij in de pauze soep (ook vegetarisch) en brood. En natuurlijk ook koffie en thee.

Zondag 18 november 2018

Entree: €20

Tickets verkrijgbaar in de winkel of via: info@degroenegodin.nl. 

HC Haarlem

Elke eerste vrijdag van de maand een gezellig samenzijn met gelijkgestemden. Van 19:00 tot 21:00 uur.

Aanmelden wordt op prijs gesteld. Zie daarvoor de (besloten) facebookgroep: HC Haarlem

Entree €5

Reading & Healings

Uitzonderingen daargelaten zitten ze elke tweede zaterdag van de maand voor u klaar: Petra en Paula voor resp. Tarot Readings en Aura&Chakra Healings. Van 13:00 tot 17:30 uur. Consulten vanaf €15 (voor 15 minuten).

Aanmelden kan, maar gewoon binnenlopen ook.

Spellenavond

Elke laatste vrijdag van de maand kun je bij ons terecht voor een gezellige avond bord-, kaart- en dobbelspellen spelen. Van 19:30 tot 22:30 uur. 

Entree is €5, en hiervoor wordt je de hele avond voorzien van koffie/thee/limonade en natuurlijk zelfgebakken lekkers.

Meld je aan voor onze facebookgroep zodat je op tijd een uitnodiging krijgt: Spellenavond De Groene Godin

Een avond mediumschap met Nicole van Olderen

Ben je ook nieuwsgierig naar die andere wereld, wil je ook wel eens weten wat een medium kan? Dan is dit wat voor jou: een avond waarbij de gidsen, helpers en overledenen hun boodschappen via een medium doorgeven. Je krijgt altijd een boodschap!

Nicole komt regelmatig in De Groene Godin, voor groepen van maximaal 6 personen. De sfeer is ontspannen, Nicole is echt en integer en iedereen komt aan de beurt!
Toegang € 17,50, inclusief koffie en thee. Van 19.30 tot 21:30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.

Reserveren kan telefonisch: 023-551 7035, of per e-mail: info@degroenegodin.nl.
Parkeren kan in garage De Kamp, slechts €2,94 per avond (vanaf 19.00 uur)

International Tabletop Day

Eén keer per jaar, over het algemeen in april, worden er op de hele wereld spellen gespeeld. Bord-, kaart- en dobbelspellen. Niet online, maar gewoon aan een tafel, met echte mensen :).

Een super gezellige dag, eindelijk een kans om dat ene spel waarvoor je inderdaad een hele dag nodig hebt te spelen. Of gewoon het ene spel na het andere. Een mooie gelegenheid om nieuwe vrienden te maken, of gezellig met je huidige vrienden te spelen. De inwendige mens wordt natuurlijk gesterkt met ruim voldoende hapjes en drankjes

En natuurlijk wordt er gestreden om de enige echte International Tabletop Day Trofee!

Ook leuk: de deelnemers aan ITTD krijgen die dag 10% korting op spellen!

Entree €10.

Castlefest

Het eerste weekend van augustus is de winkel gesloten en kun je ons vinden op het leukste festival van Nederland: Castlefest (Castlefest).

Aura & Chakra Meditatieavond met Paula Chakra

Even voorstellen, ik ben Paula Chakra.  Ik heb vanaf 1978 tot 20017 in de reguliere zorg gewerkt. In die tijd ben ik mij ook gaan verdiepen in alternatieve zorg. Ben een opleiding Aura & Chakra healing gaan doen en werken met edelstenen. Maar ik was nog niet uitgeleerd bleek en werd Kundalini Reiki master. En ik ontdekte hoe je heel goed reguliere zorg kon combineren met alternatieve zorg. Daarnaast heb ik mijn levenspad gevonden in de hekserij. 

We beginnen met met een kopje koffie of thee en kennismaken. Daarna gaan we de meditatie doen en aansluitend kun je je ervaring tekenen of kleuren in een mandala met de Aura & Chakra kleuren. Dan hebben we even pauze en daarna bekijken we de tekeningen/mandala,s, met aansluitend een uitleg daarover en kijken of we eventuele blokkades kunnen opheffen met een groepshealing.

Kosten voor deze avond zijn €15

Reserveren kan telefonisch: 023-551 7035, of per e-mail: info@degroenegodin.nl. 

Didgeridoo lessen

Bij voldoende belangstelling start wwwWim (Wonderbaarlijk Welluidende Wijze Wim) weer met een cursus Didgeridoo voor beginners. Een didgeridoo is een blaasinstrument afkomstig van de Aboriginals uit Australië. Een didge wordt gemaakt van een uitgeholde tak of stam en ze worden vaak beschilderd of versierd met houtsnijwerk en voorzien van een mondstuk van bijenwas. Om het instrument te bespelen wordt gebruik gemaakt van een speciale ademhalingstechniek waait je tegelijkertijd in- en uit-ademt; circulaire ademhaling.

In zes wekelijkse lessen leer je de beginselen van het didgeridoo spelen.

Aanvang: 20:00 uur, lesduur: 1,5 uur. Kosten €75.

Inschrijven in de winkel of per mail: info@degroenegodin.nl. 


Workshop Oracle of Nehalennia

Bela Síol, een intuïtief medium, spiritueel coach en adviseur, heeft niet zo lang geleden een prachtige orakelset ontwikkeld. Een hulpmiddel om te komen tot zelfkennis, zelfverbetering en begeleiding. Zij wil graag haar kennis en ervaring met ons delen en je begeleiden op jouw pad naar zelfkennis en groei.

Haar Nehalennia-kaartenset is geïnspireerd op een in Nederland vroeger erg geliefde godin. Een beschermer van zeelieden en handelaars die in vroegere tijden de Noordzee overstaken naar Engeland. Het is een complete set, met een antwoord op elke vraag. Het kan vooral helpen bij het komen tot beslissingen en het inslaan van nieuwe wegen. Het bestaat uit 33 kaarten, met symbolen die betrekking hebben op Nehalennia, meestal met een nautisch tintje.

Vrijdagmiddag 7 september is er een unieke gelegenheid om in kleine kring (maximaal 7 deelnemers) een workshop te volgen, gegeven door Bela zelf. In het Engels.

In deze workshop komt natuurlijk het ontstaan van het deck aan de orde, de kaarten worden uitgelegd en er zal flink worden georakeld:). Ook krijg je uitleg hoe de kaarten te gebruiken in spreuken.

Entree: EUR 30. Je aanmelding is definitief na ontvangst van je betaling.

Reserveren is nodig: in de winkel, telefonisch (023-551 7035) of via e-mail: info@degroenegodin.nl