... het Nehelennia Orakel vanaf vandaag bij ons te koop is?

Door de Braziliaanse Priesteres Bela Siol ontwikkeld. Een prachtige set, gebaseerd op de in vroegere tijden in Nederland geliefde Godin Nehelennia.
€35

... elk 5e boek gratis is?

De winkel begint een beetje overvol te geraken. Daarom tijdelijk bij aanschaf van 5 boeken of meer elk 5e boek (het goedkoopste) gratis...!!!

... het Nederlandse Monopolyspel een link heeft naar ons pand?

Een van onze gasten was benieuwd hoe de Houtstraat in Monopoly terecht was gekomen. Dit is wat hij vond:
"Lange tijd is de herkomst van de Nederlandse Monopoly straatnamen in raadselen gehuld geweest en er is zelfs in 2006 door het NRC een serie artikelen aan gewijd waarin men opriep met verklaringen te komen. Het is echter aantoonbaar dat de keuze van juist dié steden en straatnamen voor een belangrijk deel kan worden gekoppeld aan het warenhuis Perry, de eerste importeur en distributeur van de Monopoly spellen in Nederland. 
(KLEINE) HOUTSTRAAT 84: Rijwielhandelaar J. Perry. Perry was als warenhuis gespecialiseerd in sport artikelen en daarom is de link naar deze rijwielhandelaar waarschijnlijk niet toevallig. Tegenwoordig zit Perry Sport aan de Grote Houtstraat 51 in Haarlem."
 
Kijk voor meer informatie op: Monopoly NL

... De Groene Godin de gezelligste winkel van Haarlem is?

Wij hebben drie keer op rij deze verkiezing gewonnen. De eerste keer hadden we de meeste stemmen, de tweede keer de hoogste score en de derde keer beide! Daarna stopte de verkiezing, waarmee we de ongeslagen kampioen zijn :)

... wij ook koffie, thee en limonade serveren?

Slechts €1,50. Het versgebakken lekkers wisselt in prijs, maar zal nooit meer dan €2,75 kosten.

... er een enorme stapel spellen staat, klaar om gespeeld te worden?

In onze achterruimte hebben wij een ruime tafel waaraan je gezellig een bord- of kaartspel kunt spelen. Als ik tijd heb speel ik mee ;)